Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca completen el 3 de 7 com a millor castell a Hostalets de Pierola

Els vilafranquins amb molta gent de vacances completa una actuació molt per sota del que s’esperava al costat de Moixiganguers d’Igualada i Castellers de Lleida

Els Xicots de Vilafranca encara immersos en dies de descans post Festa Major, ha actuat aquest migdia per primera vegada a Hostalets de Pierola, a l’Anoia, acompanyant a plaça els Moxiganguers d’Igualada i els Castellers de Lleida. Els vermells no han complert les expectatives i han marxat de plaça amb el 3 de 7 com a millor castell. Un cop fet el castell de set, els Xicots s’han hagut de conformar amb el 4 de 6 amb l’agulla i el 3 de 6 amb l’agulla, dos castells menors per la colla, sobretot en diades d’aquest nivell.

Ens hauriem de remuntar a la diada de Sant Jordi a Torredembarra del 2000 o la Festa Major de Gelida de 1999, per trobar una diada de tant poc valor compartint plaça amb altres colles dels Xicots. Com a colla de nivell que son, els ha mancat previsió de camises i sobretot de gent de tronc, per una diada que amb colles de vuit pisos al costat, t’has d’exigir molt més. Caldrà repensar el calendari en aquestes dates per la propera temporada.

Tant els d’Igualada com els de Lleida, han dut a plaça castells de 8. Els Moixiganguers, habituals a Hostalets des del 2010, han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7, mentre que els de terres de Ponent han assolit la Torre de 7, el 4 de 8 carregat i el 3 de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: