Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca celebren el seu 36è aniversari amb castells de 8

Els vermells enllesteixen per l’aniversari els dos castells de 8 bàsics, que aquest diumenge no han pogut revalidar a Terrassa, en el doblet del cap de setmana

Bona diada de 36è aniversari pels Xicots de Vilafranca, que dissabte a la plaça de la Constitució va completar amb bones maneres els dos castells de 8 que ja ha descarregat aquesta temporada. Va iniciar la diada amb un dels millors 3 de 8 de l’any, el novè, ràpid i sense incidències. En segona ronda el 4 de 8, també el novè de l’any, es va haver de treballar una mica, amb mides una mica obertes, però sempre control·lat. Van tancar la diada amb el 5 de 7, ja que una llarga aturada per la caiguda d’un castell d’una de les colles convidades va aconsellar descartar la torre. Després de l’aturada de Festa Major i la diada per no recordar d’Hostalets, tocava posar-se les piles i els Xicots aisí ho van fer.

Els van acompanyar els Marrecs de Salt que després de descarregar el 4 de 8, van ensopegar amb el 3 de 8, que només van carregar. Un castell que no els queia des de l’any 2014. Van descarregar també el 5 de 7. L’altra colla a plaça la Jove Castellers de Sitges va assolir el 3 de 7, la Torre de 7, primera de l’any i tercera del seu historial, i el 4 de 7.

Avui diumenge els Xicots també han actuat a la 24è diada d’homenatge a Emili Miró a Terrassa, deixant el 3 de 8 en intent desmuntat en dues ocasions. Un parell de baixes destacades de tronc els ha fet portar a plaça una alineació inèdita que no ha reixit. Han completat el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7. En la diada terrassenca, la colla local ha carregat el 3 de 8 i completat la Torre de 7 i el 5 d e 7, mentre que Nens del Vendrell i Xiquets de Reus, han signat la clàssica de castells de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: