Dimecres, 21 de novembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Verds encaren la recta final de la temporada amb l’objectiu del Concurs de Tarragona

També celebraran els darrers actes del 70è aniversari.

Just després de l’aturada post Festa Major i de la Diada de l’11 de setembre aquesta setmana han començat els assajos principals de la recta final de la temporada pels Castellers de Vilafranca, que tenen com a objectius el concurs de Castells de Tarragona i la Diada de la Colla, l’1 de novembre.

Al a vegada enguany es troben immersos en la celebració del 70è aniversari de la colla. I encaren també les darreres activitats en les properes setmanes. Per exemple aquest divendres hi ha assaig per preparar l’actuació de Santa Tecla i desprès de l’assaig actuarà Cesck Freixas a Cal Figarot.

D’altra banda el responsable de l’Àrea Social de la colla, Joan de Deu Reyes, avança que enguany hi haurà canvis en la Pedalada Verda. Habitualment es feia en dissabte a la tarda, però en aquesta ocasió tindrà lloc el diumenge 23 de setembre al migdia.

També hi ha canvis en el concert de celebració del 70’e aniversari. S’havia anunciat l’actuació del grup Zoo el dissabte 13 d’octubre a la rambla, i finalment seran els Gertrudis i la Sidral Brass Band els que actuaran aquell dia a la plaça de la Vila.

Respecte a les properes actuacions castelleres de la colla cal destacar que aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda actuen a la plaça de la vila de Collbató junt amb els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Cornellà. Aquest diumenge els Verds actuen a la diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla de Tarragona, amb les colles Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Tarragona i Colla Vella de Valls. La diada des de la plaça de la Font la podreu seguir en directe a Ràdio Vilafranca i a Penedès T, a partir de les 12h.

 

Enquesta

Per una bona relació entre Catalunya i Espanya convé...

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
NX. L'entrevista
Entrevista d'actualitat, amb Mònica Hernández
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: