Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds encaren la recta final de la temporada amb l’objectiu del Concurs de Tarragona

També celebraran els darrers actes del 70è aniversari.

Just després de l’aturada post Festa Major i de la Diada de l’11 de setembre aquesta setmana han començat els assajos principals de la recta final de la temporada pels Castellers de Vilafranca, que tenen com a objectius el concurs de Castells de Tarragona i la Diada de la Colla, l’1 de novembre.

Al a vegada enguany es troben immersos en la celebració del 70è aniversari de la colla. I encaren també les darreres activitats en les properes setmanes. Per exemple aquest divendres hi ha assaig per preparar l’actuació de Santa Tecla i desprès de l’assaig actuarà Cesck Freixas a Cal Figarot.

D’altra banda el responsable de l’Àrea Social de la colla, Joan de Deu Reyes, avança que enguany hi haurà canvis en la Pedalada Verda. Habitualment es feia en dissabte a la tarda, però en aquesta ocasió tindrà lloc el diumenge 23 de setembre al migdia.

També hi ha canvis en el concert de celebració del 70’e aniversari. S’havia anunciat l’actuació del grup Zoo el dissabte 13 d’octubre a la rambla, i finalment seran els Gertrudis i la Sidral Brass Band els que actuaran aquell dia a la plaça de la Vila.

Respecte a les properes actuacions castelleres de la colla cal destacar que aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda actuen a la plaça de la vila de Collbató junt amb els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Cornellà. Aquest diumenge els Verds actuen a la diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla de Tarragona, amb les colles Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Tarragona i Colla Vella de Valls. La diada des de la plaça de la Font la podreu seguir en directe a Ràdio Vilafranca i a Penedès T, a partir de les 12h.

 

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

13:30
Penedès migdia
Informatiu diari
14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
Casa de la Vila
Joan Manel Montfort

Penedès Televisió

13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: