Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els veïns d’Olèrdola poden votar entre 9 propostes d’ús per a les sales de l’edifici de Correus

Els veïns d’Olèrdola poden votar entre 9 propostes d’ús per a les sales de l’edifici de Correus

Fins el proper dilluns 1 d’octubre, els veïns majors d’edat empadronats al municipi d’Olèrdola tenen la possibilitat de votar a què es destinaran dues de les sales de l’edifici municipal rehabilitat.

Després d’una primera fase oberta per a recollir propostes d’ús, els veïns finalment podran triar entre 9 propostes: 5 per a la sala interior i quatre per a la sala més propera a l’accés principal de l’edifici.
Per a la sala interior s’ha proposat que l’espai sigui sala d’estudi i biblioteca; punt d’intercanvi de llibre; sala d’estudi; magatzem pel material dels Diables o bé oficina dels agents municipals. Per la sala exterior les quatre propostes d’ús que han traslladat els veïns són la creació d’un local jove; habilitar un local per a fer tallers de manualitats; instal·lar una Oficina d’atenció presencial de l’Ajuntament o bé dedicar l’espai a sala de reunions per als Diables de Moja.
Es podrà votar per internet a qualsevol hora, fins les 10 del matí de dilluns. Presencialment, a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dos quarts de 8 del matí a tres de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: