Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen tres homes per fer 3 encastaments en quatre hores, un d’ells a Vilafranca

Agents de Sitges van detenir el dimecres passat tres homes de nacionalitats espanyola, argentita i marroquina com a presumptes autors de tres robatoris amb força a establiments.

Els arrestats van violentar en només quatre hores una empresa a Martorell, una botiga de telefonia a Vilafranca i una de roba a Sitges.

El dia 19 de setembre el Mossos van ser alertats que s’estava produint un encastament en una botiga de roba del carrer Sant Francesc de Sitges. Una de les dotacions policials que es van adreçar al lloc dels fets, gràcies a la col·laboració dels testimonis, va localitzar el turisme quan fugia del robatori en direcció Barcelona per la C-32.

Quan els lladres van veure que no podien deixar enrere la patrulla, van decidir abandonar el turisme al mig de l’autopista. En la fa fugida a peu un dels lladres va creuar l’autopista en els seus dos sentits. Els agents els van seguir fins a una zona boscosa del Garraf. Els policies van trobar al vehicle dels detinguts gran quantitat de peces de roba provinents de la botiga violentada, valorades en 80.000 euros.

Fruit de les detencions van relacionar els tres arrestats amb dos encastaments de característiques similars que s’havien produït la mateixa nit, en un interval de només quatre hores. El grup havia fet un primer encastament en una empresa de Martorell. El mateix patró van utilitzar tres hores més tard per accedir a la botiga de telefonia Orange de l’Avinguda de Tarragona de Vilafranca.

El dia 21 de setembre els tres arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: