Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos celebra la Bicicletada contra el canvi climàtic

Els Monjos celebra la Bicicletada contra el canvi climàtic

Un any més, Santa Margarida i els Monjos s’omplirà de bicicletes el proper aquest diumenge amb motiu de la Bicicletada Popular.

La Bicicletada Popular s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, convocada per la Unió Europea, i la celebració del Dia Europeu sense Cotxe.

La Bicicletada popular pretén sensibilitzar la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure els transports públics i alternatius com la bicicleta.

La jornada, que enguany arriba a la seva divuitena edició, compta cada any amb la participació de  més de 500 persones.

L’activitat començarà a dos quarts de deu del matí amb el repartiment de dorsals davant de l’Ajuntament i a les 10 tindrà lloc la sortida, amb un recorregut d’aproximadament 9 kilòmetres, que passarà per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi i que, en aquesta ocasió, finalitzarà  davant la Biblioteca, a l’avinguda de Cal Rubió, amb un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta entre els participants.

D’altra banda, i amb la col·laboració del Parc del Foix, al llarg de l’any es duen a terme caminades verdes per promoure el fet d’anar a peu com a mitjà saludable i sostenible de transport.

L’ajuntament va ratificar en el seu moment la Carta Internacional per Caminar, reconeixent els beneficis de caminar, com a indicador clau de societats amb salut, eficiència, inclusió social i sostenibilitat.

 

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: