Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca actuaran segons diumenge i els Xicots setens del seu grup dissabte

El concurs l’obrirà diumenge la Joves dels Xiquets de Valls, amb els Verd en segon lloc, la Jove de Tarragona en tercer i la Vella de Valls tancant les colles del grup A.

A final d’agost es tancava la classificació que s’utilitza per tal que l’organització del Concurs de Castells de Tarragona convidi les colles a participar-hi. Pel que fa a les colles vilafranquines, sense sorpreses. Els Verds hi actuaran diumenge dia 7 d’octubre, i els Xicots el dissabte dia 6 com ja es preveia.
Aquest cap de setmana s’ha fet el sorteig de l’ordre d’actuació dels tres dies del Concurs. Pel que fa a les colles vilafranquines, els Xicots actuen dissabte a la tarda, i ho faran en solitari si fan un castell igual o superior al 3 de 8. Obriran el Concurs els Nens del Vendrell, i els Xicots estan englobats en el grup E i actuaran en setè lloc si no ho fan a la ronda conjunta.
En els cas dels Verds, diumenge, estan englobats en el grup A i actuaran en segon lloc. Una diada que obrirà la Joves de Valls pel que fa al grup A.
Un concurs en que sembla que pel que fa a diumenge tot és més obert que altres anys, tenint present la gran regularitat que ha mostrat la Vella aquesta temporada.
Per endur-se el concurs, aquest 2018 els castells sense folre semblen imprescindibles, i això fa que també la Joves de Valls pugui tenir-ne alguna opció. I com sempre cal tenir presents els actuals guanyadors de les darreres edicions, els Castellers de Vilafranca que han anunciat també que estan treballant amb molta intensitats aquests castells sense folre a banda els castells de 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: