Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Toni Regueiro ha conduit una bona subhasta del Firart que aportarà a la Festa Major 4.848€

El dissabte 1 de setembre, a les sis de la tarda i al pati de l’escola Estalella tenia lloc la tradicional subhasta d’obres d’art dels artistes que han participat en l’edició d’enguany del Firart.

El conductor de la subhasta ha estat l’actor vilafranquí Toni Regueiro, que just abans de començar ens apuntava el seu objectiu de fer tot el possible per incentivar les compres.

Ha estat la 31ena edició de l’autoservei d’art de petit format que s’instal.la a la Capella de Sant Joan. Hi participaven 50 artistes, que cedeixen una de les seves obres a la subhasta a benefici de la Festa Major.

Un dels responsables del Firart, el Ricard Rafecas, destaca que desprès d’uns anys complicats per la crisi econòmica aquest any han millorat les vendes.

En la 25ena edició del Premi Nadal Cava, que s’escull entre les 50 obres que els artistes aporten, el guanyador ha estat l’August Rossell, amb un premi dotat amb 1.000€.

El segon premi, de 400€ ha estat per Carlaina Fahle de Fontrubí i el tercer premi, de 300€ per la vilafranquina Imma Raventós.

Respecte a la subhasta, tot i els esforços del Toni Regueiro, no s’ha arribat a la xifra rècord. Cal dir que Regueiro va arribar a oferir sortir despullat al setmanari 3 de 8 si aconseguir batre el rècord. Tot i això va aconseguir una bona xifra, de 4.848€ a benefici de la Festa Major, amb l’adjudicació de 27 quadres. El més ben pagat va ser un del vilafranquí August Rossell, que tot i haver guanyat el premi Nadal Cava, va voler oferir una altra obra seva a la subhasta. L’obra es va vendre per 580€. El segon quadre pel que es va pujar més va ser de la barcelonina Vero Cendoya amb 420€ i el tercer del del vilafranquí, Lluís Masachs, amb 300€.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: