Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC no decidirà el seu candidat a les pròximes eleccions municipals fins entrat l’any vinent

Aquesta setmana s’ha iniciat la temporada del programa Contrapunt de conversa política amb la participació del primer secretari del PSC i regidor de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa.

Zaballa ha destacat que comença un curs polític intens que tindrà com a punt culminant a nivell local les eleccions municipals del 2019.

De tota manera ha assenyalat que el PSC continuarà treballant per Vilafranca des del govern de l’ajuntament en els propers mesos.

Zaballa apunta que en un 80% ja s’han completat els compromisos de l’acord de govern però també ha posat exemples de la feina que cal culminar, com la urbanització de la llosa damunt de les vies del tren o la cohesió de determinats equips de treball en l’organització interna de l’ajuntament.

Respecte al candidat dels socialistes per a les properes eleccions el primer secretari del partit a Vilafranca ha dit que de moment no s’ha postulat ningú. Ni tampoc l’actual número 1, Francisco Romero, ha fet públic si vol continuar encapçalant el projecte.

Ramon Zaballa ha apuntat que no serà fins els primers mesos de l’any que ve que el PSC obrirà el debat sobre el seu candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

D’altra banda respecte a l’inici del curs polític a nivell català el regidor socialista destaca que tot i que és un mes de setembre que es preveu intens creu que és millor que el del setembre de l’any passat. Recorda que en el 2017 els dies 6 i 7 de setembre es va obrir una etapa que va anar seguida de tres mesos molt crispats i creu que la situació política actual no és la mateixa i que hi ha una perspectiva millor.

 

 

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: