Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull l’exposició “Neandertals a Catalunya”

Es tracta d’una revisió didàctica de l’estat de la recerca sobre Homo neanderthalensis al món i, més concretament, a Catalunya

Aquest divendres al vespre es presentava al públic de la mà del Catedràtic de Prehistòria de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Fullola, qui va fer una visita guiada. L’exposició “ Neandertals a Catalunya ” és una revisió didàctica de l’estat de la recerca sobre Homo neanderthalensis al món,  i més concretament a Catalunya; on darrerament han aparegut nous fòssils que fan replantejar la seva presència a casa nostra.

A partir de textos, gràfics, mapes, vídeos i reproduccions de fòssils i eines, l’exposició intenta respondre a diferents qüestions de qui i com eren, com es van descobrir, d’on ve el seu nom, què menjaven, on vivien i quines connexions genètiques tenen amb nosaltres, entre molts altres temes.

 És una mostra creada i coordinada pel grup de recerca Didpatri de la Universitat de Barcelona, i de la mà de l’empresa Molècula que en gestiona la seva producció i itinerància per tot el territori. L’exposició estarà a Vilafranca fins el proper 4 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: