Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè Llibertat Vilafranca organitza el col·loqui “La presó com a eina política”

El col·loqui tindrà lloc dijous 4 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca.

El Comitè Llibertat Vilafranca assenyala que a l’Estat espanyol hi ha 9 persones empresonades per defensar la democràcia i el dret a vot. 9 persones acusades d’organitzar el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Empresonats per complir amb el mandat de la gent.

Per parlar-ne i debatre, el Comitè Llibertat Vilafranca ha organitzat el col·loqui “La presó com a eina política”, amb les intervencions de Diana Riba, dona de Raül Romeva i portaveu de l’Associació Catalana pels Drets Civils, i Pepe Beúnza, de l’Institut Internacional de l’Acció No Violenta i el primer objector de consciència al servei militar de l’estat espanyol per motius polítics i que li va suposar tres anys de presó. El debat estarà conduït per la periodista Anna Vallhonesta.

El col·loqui tindrà lloc dijous 4 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca.

El Comitè Llibertat de Vilafranca és un col·lectiu impulsat per membres de la societat civil de Vilafranca amb l’objectiu de reclamar l’alliberament dels dirigents republicans de la presó i el retorn dels de l’exili.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Llibres i literatura
11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: