Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bon ritme de la venda d’entrades avala la nova programació d’espectacles a Vilafranca

La venda d’entrades i abonaments va començar la setmana passada amb molt bon ritme, tant presencialment al teatre Cal Bolet, com per internet.

Com ja es va anunciar la setmana passada, Gossos, ‘Sopa de pollastre amb ordi’, Roger Mas, ‘Els nens desagraïts’, la Cobla catalana de sons essencials i The Gramophone All Stars Big Band, entre d’altres, són algunes de les propostes més destacades de la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal d’octubre a gener.

La venda d’entrades i abonaments va començar la setmana passada amb molt bon ritme, tant presencialment al teatre Cal Bolet, com per internet. Segons va publicar a Facebook el Servei de Cultura, en quatre dies es van vendre prop de 1.500 entrades i 200 abonaments. Les entrades per al concert d’El pot petit ‘A l’aventura!’ del diumenge 21 d’octubre ja estan exhaurides de fa dies.

El disseny de la programació d’espectacles es fa amb una comissió de programació i busca oferir al públic de Vilafranca diversitat d’estils i propostes de qualitat per a tots els perfils.

Pel que fa al públic, el Servei de Cultura té dos objectius molt clars: fidelitzar i atraure nous sectors. En els darrers temps, el públic jove és un dels sectors que s’està prioritzant.

Sobre la fidelització, un senyal inequívoc de que s’està aconseguint és que un any més creix el volum de persones titulars del Carnet Amic, que ja supera les 3.850.
Tots els detalls de la programació i la venda d’entrades i abonaments es poden consultar a la pàgina web http://espectacles.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: