Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Garcia és la nova presidenta de l’Institut d’Estudis Penedesencs

El càrrec de vicepresident l’ocuparà, fins a les properes eleccions,  Ramon Arnabat.

Des del passat 3 de setembre, i arran de la renúncia al càrrec de president d’Albert Tubau per motius professionals que farien inviable el desenvolupament del seu càrrec i també la seva continuïtat dins la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Penedesencs i  de conformitat amb els estatuts de l’entitat, Dolors Garcia, fins aleshores vicepresidenta, actuarà com a presidenta en funcions, fins a l’Assemblea General Extraordinària prevista pel diumenge 2 de desembre, on s’escollirà nova Junta Directiva.

Així mateix, i també per raons professionals, es va fer efectiva la renúncia de Jordi Medina, vocal en representació del Garraf.

El càrrec de vicepresident l’ocuparà, fins a les properes eleccions,  Ramon Arnabat, i s’incorporen Àngels Parés, del Garraf,  i Genís Francesc Ruiz, del Baix Penedès, per cobrir les vacants de vocalia.

 

 

IEP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: