Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebra la 16a Fira Mediambiental del Penedès, l’ECO SANT CUGAT

A partir de divendres es realitzen una gran diversitat d’actes
paral·lels.

L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental que persegueix conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental, amb l’objectiu de la defensa de l’entorn i l’aposta de la sostenibilitat i sota el lema consum responsable, salut i medi ambient.

Els actes previs es van iniciar amb una bicicletada popular el passat dissabte però el gruix d’actes es concentren aquest cap de setmana.

Aquesta edició destaca la xerrada de l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, el divendres i la 4a Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, el dissabte. El diumenge és el dia gros de l’Eco Sant Cugat amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, com les energies renovables, estalvi d’aigua, mobilitat sostenible, productors artesans agroalimentaris i les entitats i comerços del municipi. També es programen xerrades, conferencies, tallers per a grans i petits, un mercat

d’intercanvi, una caminada matinal, una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’espai salut amb moltes activitats, una trobada de plaques de cava i una xerrada de Joan Herrera, el nou director general de l’Institut de Diversificació i Estalvi de l’Energia que parlarà de les noves possibilitats d’autoconsum en el marc normatiu a la conferència “L’energia i autoconsum, vector de canvi”. La xerrada es farà diumenge a dos quarts d’una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: