Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous 13 de setembre reobre el consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola

El consultori tornarà a obrir després que el Departament de Sanitat hagi resolt les deficiències tècniques que dificultaven complir amb els requeriments de seguretat en el tractament de dades.

El consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola tornarà a estar de nou en funcionament el proper dijous 13 de setembre, un cop el Departament de Sanitat ha resolt les deficiències tècniques que impedien que el consultori estigués obert al públic. L’ICS ha renovat els equips informàtics i les línies de connexió a internet per a complir amb els requeriments de seguretat que s’exigeixen en el tractament de les dades dels pacients.
La reobertura coincideix amb una ampliació de servei al consultori de Sant Miquel, que comptarà cada dijous amb metge, administrativa i infermera. La consulta de medicina general i d’infermeria s’oferirà en horari de les 9 del matí a les 2 del migdia, mentre que el servei
d’administració es prestarà de les 8 del matí a les 2/4 de 3 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: