Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts per robar cable de les vies a Vilafranca

Dijous passat, 13 de setembre, la Policia Local de Vilafranca va detenir dues persones per robar cable de les vies ferroviàries.

L’avís es va rebre a la central de la Policia Local informant que hi havia dues persones a les vies del tren a la zona del Parc del Poble Nou. En arribar al lloc, les patrulles van observar dues persones intentant tallar un cable amb un pic d’obra.

En fer una inspecció ocular es van detectar altres cables tallats i preparats per ser recollits. Concretament aquests trossos es composaven d’un tensor d’acer i dos cables negres enfundats amb coure a l’interior.

Els agents van informar el personal d’ADIF i, un cop presentats operaris al lloc, es va comprovar que efectivament era material de la distribució de les vies d’alimentació d’un telecomandament a la vegada que el cable extret de la zona era d’uns 600 metres.

Els agents de la Policia Local van procedir a la detenció d’aquestes dues persones.

El robatori de cables del servei de RENFE ha ocasionat diversos problemes. El que va tenir més repercussió darrerament va ser el passat 20 de juliol on un robatori similar va afectar 40 trens i 20.000 viatgers segons estimacions de la pròpia companyia.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: