Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja presenta l’exposició Camins Migrants per mostrar la realitat dels infants refugiats

Camins Migrants vol arribar a la generació més jove i conscienciar de com és de diferent la vida d’altres nenes i nens que no tenen les facilitats que tenim aquí

Creu Roja Alt Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat aquest dimecres al Claustre de Sant Francesc una exposició que mostra dibuixos de la innocència i la resiliència de les nenes i nens que viuen en zones de conflicte bèl·lic o fugen de la violència que aquests conflictes generen. Des de l’entitat, que està molt ficada en la causa dels refugiats, s’ha volgut donar èmfasi aquest cop als més petits.

L’exposició vol mostrar la realitat d’infants que viuen situacions tan dramàtiques com les guerres civils a Síria i Ucraïna, el conflicte de Palestina, la situació d’opressió religiosa a Nigèria, els conflictes d’Irak o d’Afganistan, els enfrontaments a Burundi, la crisi dels refugiats a Europa, els camps de desplaçats a Sudan, entre d’altres.

Amb Camins Migrants es vol arribar a la generació més jove i conscienciar de com és de diferent la vida d’altres nenes i nens que no tenen  les facilitats que tenim aquí.

A l’acte també era present la regidora de Salut, Esports i Consum, Anna Doblas, que va recordar la tasca de voluntariat que fan entitats com Creu Roja tan important per a servir de testimoni de la crua realitat que viuen les persones que han d’abandonar les seves cases i els seus països.

Camins Migrants estarà exposada fins el proper 8 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: