Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest any Subirats estrena dues passejades de descoberta pel paisatge de vinya

L’Oficina de Turisme us proposa una nova passejada per viure el paisatge vinícola de Subirats.

L’inici de la verema és una bona època per visitar el municipi i contemplar el paisatge de la vinya, conèixer els treballs del camp i descobrir les varietats que es cultiven al Penedès.

“Passejada per la capital de la vinya en època de verema” ofereix un recorregut guiat per un tram de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, l’itinerari del Mirador i de l’Aigua, entre l’Oficina de Turisme i el Miravinya La Bardera.

El recorregut té una distància de sis quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, pensada per gaudir en família i amics. Durant la passejada es podrà descobrir els secrets que els pagesos de Subirats han guardat durant tants anys, així com les singularitats de les masies que trobarem durant la ruta.

La passejada s’inicia a l’estació de tren de Lavern, des d’on es pot arribar en tren o en cotxe, i finalitza a l’Oficina de Turisme amb una degustació d’una copa de cava.

La ruta es farà els dissabtes 8 i 22 de setembre. L’hora d’inici és a les 11 del matí i la durada prevista és de 2 hores i mitja.

Per més informació i reserves u spodeu adreçar a l’Oficina de Turisme de Subirats, a l’adreça o al telèfon 93 899 34 99

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: