Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert organitzarà al desembre una subhasta amb obres cedides per de 13 artistes

L’exposició a la capella de Sant Joan es pot visitar fins a finals de mes, i Ampert vol organitzar una subhasta amb les obres exposades abans d’acabar l’any.

Aquest passat divendres s’inaugurava a la capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició “Tetze per Ampert”, que és una mostra de les pintures que han il·lustrat el calendari de l’associació que ha estat a la venda al llarg d’aquest any. Joan Rios, president d’Ampert, comentava que fruit del calendari es va decidir fer l’exposició i després la subhasta de cara al darrer mes de l’any a Vinseum.
Ampert ha fet 10 anys, i el balanç que en fa Joan Rios és del tot positiu tant pel que fa a l’atenció als malalts com el recolzament a les famílies.
Els artistes que hi han col·laborat són: Amadeu Ferré, August Rosell, Manel Atserà, Fèlix Plantalech, Ricard Aranda, Montserrat Socías, Pep Quer, Santi Cabezas, Guillem Noya, Eva Garcés, Mariona Ríos, Júlia Ríos i Xavi Lozano.
L’exposició, que va ser inaugurada amb la participació del regidor de Cultura Raimnon Gusi, es pot visitar en l’horari habitual de la capella fins a final d’aquest mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: