Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes alemanys que participen en l’intercanvi amb el Milà i Fontanals rebuts a l’Ajuntament

És la cinquena edició d’aquest intercanvi entre els instituts de les ciutats agermanades de Vilafranca i Bülh.

El saló de sessions de l’Ajuntament de Vilafranca acollia dimecres a la tarda els alumnes alemanys d’un institut de Bühl que des de fa cinc anys realitzen un intercanvi cultural amb l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca.
Un intercanvi que és ben valorat tant des de Vilafranca com des de Bühl, com explica Montse Puyo que és la coordinadora des del Penedès. Es tracta d’una setmana en que es duen a terme diferents activitats com visites a bodegues o a veure assaigs castellers; i que se centre en la cultura i la llengua.
A l’Ajuntament els va rebre la regidora de relacions internacional, Txell Montserrat, que va recordar l’agermanament entre les dues poblacions. Va emmarcar l’intercanvi d’estudiants penedesencs i alemanys en aquest agermanament.
Les dues professores que acompanyen els 11 alumnes alumnes de Bülh destacaven també l’experiència com a positiva. Verena Müller, que fa cinc anys que participa en l’intercanvi apuntava que els aporta molt .
Gennifer Blessing és el segon cop que visita Vilafranca, i remarca el fet que els permet millorar el seu castellà, però també conèixer la llengua i la cultura catalanes.
Els alumnes alemanys seran aquesta setmana a la vila realitzant diferents activitats entre setmana amb els seus companys, i el cap de setmana amb les famílies que participen en l’intercanvi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: