Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 persones participen a Vilafranca a les jornades de l’AEAF

Unes 150 persones estan participant a Vilafranca a les divuitenes jornades d’estudi catalanes de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals.

Aproximadament 150 persones, entre les quals 135 jornadistes participen aquests dies a Vilafranca a les divuitenes jornades d’estudi catalanes que organitza cada dos anys l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals. Les jornades compten amb un ampli programa de ponències i activitats que capten l’interès d’assessors fiscals de tot Catalunya, Balears i altres punts de l’estat, com demostra l’alta participació.

Els temes que es tracten a les ponències són variats però sempre tenen a veure amb l’activitat quotidiana d’aquests professionals.

Les jornades començaven aquest dijous a Bodegues Torres, continuaven avui a l’Hotel Domo i conclouen demà dissabte amb les darreres ponències, que tindran lloc al Vinseum, i l’acte de cloenda, que se celebrarà al Claustre de Sant Francesc.

El delegat d’AEDAF Catalunya Jordi Baqués explicava com dissenyen el programa de les jornades i remarcava la primera ponència, sobre la situació actual de la regularització fiscal de béns a l’estranger, la prescripció i el règim sancionador.

Entre els ponents també hi havia l’advocat i membre de l’associació Luis Viñuales, qui ha parlat dels intercanvis automàtics d’informació a efectes fiscals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: