Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca, desprès de Tarragona, és la ciutat on més es va comprar entrades per al concurs

Aquest dimarts, 31 de juliol, es van posar a la venda les entrades pel XXVIIè Concurs de Castells de Tarragona i amb una hora i 44 minuts, es van esgotar les entrades per la jornada del diumenge.

A les 10 del matí, l’organització va donar a conèixer, a través de les xarxes socials oficials, els enllaços per efectuar la compra de les entrades i en pocs minuts van accedir prop més de 3.000 usuaris.

La primera venda es va realitzar a les 10 i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44.

Pel que fa a la jornada del dissabte, en el temps que es van exhaurir les del diumenge, es van vendre un total de 570 entrades, unes 200 més que en la compra del 2016.

Respecte a les entrades de diumenge, a la ciutat de Tarragona és on es van vendre més entrades, un total de 1.446, seguida per Vilafranca, amb 666 entrades, i per Barcelona amb 543. A Valls es van comptabilitzar 222 i la cinquena població amb més entrades venudes va ser Tortosa amb 102.

Fora de les nostres fronteres, a França es van arribar a comprar 57 entrades, al Regne Unit 42, a Alemanya 33, a Itàlia 27 i als Estats Units, 20. Altres països que també van adquirir tiquets van ser Japó, Xina, Corea del Sud, Canadà, Argentina i Finlàndia, entre d’altres.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: