Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una campanya convoca tots els Xicots a preparar la FM de Vilafranca

Una agenda amb 10 cites: 5 assaigs i 5 actuacions. Aquest és el pla dels Xicots de Vilafranca per preparar una gran Festa Major i per tal que tingui èxit és imprescindible que hi sigui tothom.

Amb aquest objectiu, aquesta setmana han posat en marxa una campanya que crida tota la colla -castellers actius, ocasionals i afecció- a unir-se per preparar la millor Festa Major possible.

La campanya parteix de la pregunta “I si hi som tots?” per recordar que quan tot el col·lectiu s’ha abocat a un objectiu s’han assolit reptes que semblaven impossibles, com explica Gabi Cot, coordinador de la campanya.

Després d’una setmana de descans, els Xicots inicien el “camí del 29” i el seu cap de colla, Quico Murillo, demana concentrar-se en l’objectiu Festa Major i donar-ho tot. Com si es tractés d’una cursa de fites, cada casteller ha d’arribar al 29 d’agost amb tot el calendari de 5 assaigs i 5 actuacions marcat.

Aquest diumenge tenen doble actuació: al migdia, a la diada prèvia de festa major de l’Arboç, i a la tarda a la festa major de Castellbisbal. Dissabte 25 els vermells celebraran a Vilafranca la diada prèvia de Festa Major i l’endemà actuaran a la Festa Major de Sitges.

A banda dels quatre cartells, la campanya també inclou un vídeo que sortirà a les xarxes aquesta mateixa setmana editat per Dolors Hurtado i amb la veu del locutor de Ràdio Vilafranca, Àlex Santamaria.

Aprofitant la roda de premsa, el cap de pinyes Gerard Ametllé, ha fet una valoració positiva de la nova app que els permet gestionar els assajos i les actuacions.

La nova aplicació també els permet informar millor de l’activitat social de la colla.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: