Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un miler de persones a la presó de Mas d’Enric, amb els Músics x la Llibertat de Vilafranca

Es van traslladar a la presó de Mas d’Enric al Camp de Tarragona.

L’ANC de Vilafranca, en col·laboració dels Músics x la Llibertat, organitzava aquest dimarts busos per anar al centre penitenciari Mas d’Enric, a El Catllar, on hi ha presa Carme Forcadell. Van sortir 3 autocars i molts cotxes particulars als que es van afegir les persones convocades per l’ANC de la regió 4 i el CDR del Camp de Tarragona, agrupant un miler de persones davant de la presó.

Hi va haver l’actuació dels músics, sardanes i pilars castellers amb presència de membres dels Castellers de Vilafranca i dels Xicots.

La vilafranquina Lídia Hill es va adreçar a tothom amb l’agraïment al suport en aquest acte que, com va dir, havia de servir per fer arribar l’escalf a Carme Forcadell.

També va intervenir l’exdiputada de la CUP, Gabriela Serra, que va recordar que la lluita per la república és una lluita per la igualtat, la fraternitat i el feminisme. També va assenyalar Carme Forcadell com un símbol de fidelitat i dignitat.

Com és habitual l’actuació dels Músics x la Llibertat del Penedès va oferir el Cant dels Ocells, l’Estaca de Lluis Llach i per acabar el Cant dels Segadors.

A l’acte també es va ballar una sardana groga i es va fer promoció de la gran ballada de sardanes que es farà a Vilafranca el proper 24 d’agost.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: