Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un llibre de Roger Velàzquez mostra noves perspectives de Sant Fèlix

Aquest dimecres, després dels Goigs, s’ha presentat a la cripta de la basílica de Santa Maria el llibre “Sant Fèlix, Vilafranca del Penedès”, realitzat pel fotògraf penedesenc Roger Velàzquez.

La presentació, emparada pels administradors en el marc dels actes de la festa, comptava amb el regidor de Cultura, Raimon Gusi i també amb el professor Fontxo Blanch, autor d’un escrit que acompanya a les fotografies amb detalls històrics de la figura del Sant.

Roger Velàzquez assenyala, per exemple, que la presentació ha coincidit amb la data exacta del 59è aniversari de la presentació de l’actual figura de Sant Fèlix.

Per la seva banda Raimon Gusi destaca que l’obre permet veure molts detalls del sant.

El llibre conté 36 fotografies, la majoria en blanc i negre amb diferents perspectives i detalls del sant patró de Vilafranca. Totes fetes amb una il·luminació especial que crida l’atenció als que ja l’han vist.

Roger Velàzquez va ser l’autor de l’estampa de Sant Fèlix l’any 2007 i ha volgut oferir la seva obra a la societat vilafranquina, perquè qui vulgui pugui tenir el sant a casa seva tot l’any.

Els primers dies de goigs es posa a la venda en una parada davant de l’església. Però també es pot trobar a les llibreries de la capital de l’Alt Penedès al preu de 15 euros. A més també s’han fet altres elements amb les imatges del sant, com punts de llibre, imants de nevera o plaques de cava.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: