Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Casal ple de gent ha participat de la preestrena de la pel·lícula “Vilafranca”

Aquest dilluns s’ha fet la gala de preestrena de “Vilafranca” una coproducció de TV3 i Diagonal TV, dirigida per Lluís M. Güell, amb l’adaptació per part del mateix Jordi Casanovas.

A més la pel·lícula compta amb la banda sonora de l’Anna Roig que va fer de conductora de la gala.

La “TV movie” narra la història d’una família que es reuneix per celebrar la festa major al voltant del pare, malalt d’alzheimer. La progressiva desaparició d’aquesta figura i del seu lideratge fa aflorar totes les rancúnies, tots els secrets i totes les frustracions de cada membre de la família.

A l’acte de preestrena hi assistien l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el director de TV3, Vicent Sanchis, el director, Lluís M. Güell, l’autor, Jordi Casanovas i el productor executiu de Diagonal TV, Albert Sagalés, que dalt de l’escenari van explicar breument el procés que ha seguit la pel·lícula.

Jordi Casanovas, destaca que el guió ha mantingut l’essència de l’obra de teatre.

Per la seva banda Lluís Maria Güell, fill del pintor vilafranquí, explica que tant bon punt va veure l’estrena de l’obra de teatre al Lliure de Barcelona va pensar en el film.

Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, assenyalava que és important vincular el nom de la ciutat a obres de qualitat, que en aquest cas  és molt mediterrània.

Aquest dilluns al Casal hi havia també bona part dels protagonistes de la pel·lícula i altres membres destacats de l’equip tècnic i de producció.

La TV movie, que s’ha rodat a Vilafranca, a Moja i a Caldes d’Estrac, s’estrenarà a TV3 aquest divendres 31 d’agost a les deu menys cinc de la nit.

L’Ajuntament de Vilafranca va posar a disposició de la ciutadania un total de 500 entrades per assistir a la gala de preestrena, a través d’un sorteig que va registrar un participació de prop de 700 persones. Cada participant podia optar a la reserva d’una o dues entrades per a l’acte.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: