Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Tradició, prestigi i patrimoni vitivinícola són protagonistes del nou vídeo de la DO Penedès

El vídeo que presenta la denominació d’origen és fruit d’un intens treball de més d’un any, on s’hi destaquen els valors històrics i la tradició del territori durant els 2.700 anys d’història.

Amb aquest audiovisual, la DO Penedès reafirma la seva nova imatge i estratègia comunicativa presentada a inicis d’any. Un dels objectius a l’hora de realitzar el vídeo ha estat mostrar quines eren les singularitats que conformaven la personalitat de la DO Penedès, una denominació d’origen que va més enllà de l’aspecte vitivinícola i s’integra en molts altres aspectes de la història i la cultura del territori. Des de la seva aportació a l’urbanisme de la zona a partir dels cellers, al paisatge del Penedès on les vinyes són l’element principal que juga amb altres aspectes com les barraques de pedra. L’audiovisual dibuixa un paisatge agrícola que s’estén des de les zones més properes a la serralada de Montserrat, passant per la plana del Penedès, fins al mar.

Al vídeo també es fa palès el prestigi de la denominació d’origen, mostra els diferents passos del procés d’elaboració d’un vi i compta també amb la participació dels Castellers de Vilafranca.

La DO Penedès ha triat les xarxes socials per a presentar el seu darrer vídeo institucional. Es pot veure en els perfils dels seus canals de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

 

 

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: