Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Tradició, prestigi i patrimoni vitivinícola són protagonistes del nou vídeo de la DO Penedès

El vídeo que presenta la denominació d’origen és fruit d’un intens treball de més d’un any, on s’hi destaquen els valors històrics i la tradició del territori durant els 2.700 anys d’història.

Amb aquest audiovisual, la DO Penedès reafirma la seva nova imatge i estratègia comunicativa presentada a inicis d’any. Un dels objectius a l’hora de realitzar el vídeo ha estat mostrar quines eren les singularitats que conformaven la personalitat de la DO Penedès, una denominació d’origen que va més enllà de l’aspecte vitivinícola i s’integra en molts altres aspectes de la història i la cultura del territori. Des de la seva aportació a l’urbanisme de la zona a partir dels cellers, al paisatge del Penedès on les vinyes són l’element principal que juga amb altres aspectes com les barraques de pedra. L’audiovisual dibuixa un paisatge agrícola que s’estén des de les zones més properes a la serralada de Montserrat, passant per la plana del Penedès, fins al mar.

Al vídeo també es fa palès el prestigi de la denominació d’origen, mostra els diferents passos del procés d’elaboració d’un vi i compta també amb la participació dels Castellers de Vilafranca.

La DO Penedès ha triat les xarxes socials per a presentar el seu darrer vídeo institucional. Es pot veure en els perfils dels seus canals de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

 

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: