Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Tradició, prestigi i patrimoni vitivinícola són protagonistes del nou vídeo de la DO Penedès

El vídeo que presenta la denominació d’origen és fruit d’un intens treball de més d’un any, on s’hi destaquen els valors històrics i la tradició del territori durant els 2.700 anys d’història.

Amb aquest audiovisual, la DO Penedès reafirma la seva nova imatge i estratègia comunicativa presentada a inicis d’any. Un dels objectius a l’hora de realitzar el vídeo ha estat mostrar quines eren les singularitats que conformaven la personalitat de la DO Penedès, una denominació d’origen que va més enllà de l’aspecte vitivinícola i s’integra en molts altres aspectes de la història i la cultura del territori. Des de la seva aportació a l’urbanisme de la zona a partir dels cellers, al paisatge del Penedès on les vinyes són l’element principal que juga amb altres aspectes com les barraques de pedra. L’audiovisual dibuixa un paisatge agrícola que s’estén des de les zones més properes a la serralada de Montserrat, passant per la plana del Penedès, fins al mar.

Al vídeo també es fa palès el prestigi de la denominació d’origen, mostra els diferents passos del procés d’elaboració d’un vi i compta també amb la participació dels Castellers de Vilafranca.

La DO Penedès ha triat les xarxes socials per a presentar el seu darrer vídeo institucional. Es pot veure en els perfils dels seus canals de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

 

 

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Fèlix felicis
Faina Punzano. Instagramer
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: