Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Som el Vila… Som Vilafranca” lema de la nova campanya de captació de socis del FC Vilafranca

Aquest dimarts el FC Vilafranca ha presentat al local dels Castellers de Vilafraca, Cal Figarot, una nova campanya per aconseguir augmentar el nombre de socis del club.

A la taula hi assistien la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Anna Doblas, el president del Vilafranca, Joan Soler i el vicepresident del club, Josep Maria Esteve. A més entre el públic es comptava també amb el regidor de Cultura, Raimon Gusi. L’acte va començar amb una presentació dels objectius de la campanya que va fer el periodista Joan Beumala, que és el responsable de comunicació del club. El lema “Som el Vila” busca entroncar l’entitat i la vila, tot i recordant que es tracta d’una entitat que porta el nom de la ciutat allà on va.

El club aspira a poder arribar a doblar el nombre d’associats, que actualment és de 200.

El vicepresident del club, Josep Maria Esteve, apunta que esportivament s’ha fet una bona tasca en els darrers tres o quatre anys i amb una plantilla molt competitiva, però el recolzament social és baix.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, va agrair el fet que com a entitat destacada de la vila el FC Vilafranca sigui un dels grans ambaixadors de  la ciutat i va lamentar el fet que no estigui en vigor la llei de mecenatge que ajudaria a incentivar les empreses a donar suport a les entitats.

Per la seva part el vicepresident del club, Josep Maria Esteve, apunta que també és necessari que les empreses de la vila els donin un cop de mà.

La campanya consisteix en un vídeo promocional en el qual es pot veure els jugadors a diferents punts de la vila, i una sèrie de cartells que es penjaran als establiments de Vilafranca amb la samarreta del club en primer pla i de fons alguns dels mateixos indrets, com la Basílica de Santa Maria, la plaça de la Vila, el camp de futbol o el Parc Tívoli.

Per a fer-se soci només cal entrar a la pàgina web del club, www.fcvilafranca.com, i omplir la butlleta d’inscripció. El preu és de 120 euros anuals i 90 per als socis jubilats.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: