Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní destina 50.000 euros en ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament

Entitats i ONGs de cooperació amb països del Sud poden ja poden presentar sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació i foment de la cultura de la pau.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre.

Amb aquesta convocatòria anual, la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional.

Les entitats que optin als ajuts, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada a Sant Sadurní d’Anoia i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de 49.948 euros, que corresponen al 60% de la partida de Cooperació Internacional.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament. També es pot obtenir més informació al telèfon 93 8913029 o al correu

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: