Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Qualitat literària i experiències personals en el primer concurs de relats sobre voluntariat

Dilluns a la tarda es feia a la biblioteca Torras i Bages el lliurament de guardons de la primera edició del concurs de relats sobre voluntariat que organitzava l’Oficina del Voluntariat de Vilafranca

Una primera edició que ha comptat amb una participació molt variada, i en que el president del jurat, l’escriptor David Monteagudo, destacava que havien trobat relats de molta qualitat literària i altres que recollien experiències personals molt interessants.
La participació ha estat d’una vintena d’obres, i el regidor de cooperació i voluntariat, Miquel Medialdea, comentava que estaven satisfets de la resposta en aquesta primera edició.
Els premis es van lliurar en tres categories. De 14 a 17 anys, de 18 a 25 i majors de 25. En la primera es lliurava un diploma i uns auriculars sense fils valorats en uns 150 euros; i en les dues restants el premi era de 150 euros en metàl·lic. Gina Velasco amb el relat NAKO va endur-se el premi en infantil, Clara Bosch amb el relat MERDUSCA en juvenil; i Sebastià Pelegrí amb el relat WILSON en sènior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: