Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molta afluència de públic en la visita guiada a Vinseum del mes d’agost

Durant l’estiu s’ha notat un increment de turistes estrangers

Tots els tercers dissabtes de mes Vinseum ofereix una visita guiada. I aquest mes d’agost no ha estat menys, lluny de ser una visita fluixa, l’activitat ha comptat amb una gran afluència de gent, sobretot vinguda de fora.

La responsable de comunicació de Vinseum i, en aquesta ocasió, conductora de la visita, Cecília Jané, explicava que normalment la visita és audioguiada però reconeix que al públic també l’agrada comptar amb una explicació del recorregut més personal.

En aquestes visites guiades, Vinseum sol rebre més públic d’arreu de Catalunya que de la pròpia Vilafranca ja que els vilafranquins aprofiten dissabte per anar al mercat. En canvi, aquest mes d’agost han notat un increment de turistes estrangers.

La  propera visita guiada a Vinseum serà el dissabte 15 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: