Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC promou la campanya “Tornem a penjar l’estelada i fins a la independència”

En un comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana s’apunta que en els últims temps viuen una sèrie d’atacs contra la llibertat d’expressió.

No només els treuen els llaços grocs i pancartes reivindicatives penjades fins i tot a balcons d’ajuntaments, amb l’aprovació del ple municipal, sinó que ara també empaiten també les estelades a la via pública, sense cap respecte pels acords dels consistoris. Davant del que qualifiquen de persecució, i sense deixar d’exigir la llibertat dels presos polítics amb llaços i elements grocs i pancartes en defensa del seu alliberament, des de l’ANC de Vilafranca volen emprendre de nou una campanya de penjada d’estelades als balcons i finestres de la vila. Animen doncs a tots els ciutadans que passin per alguna de les seves  parades que faran abans, durant i després de la Festa Major per posar-la ben visible a les cases. La parada es pot trobar els dissabtes al mercat setmanal de Vilafranca. Els dies 24 i 28 d’agost de set de la tarda a deu de la nit es muntarà parada a la Plaça de Santa Maria, els dies 30 i 31 d’agost de 10 del matí a dues a la Rambla de Nostra Senyora,  l’1 de setembre, d’ 11 del matí a dues a la Plaça de Sant Joan. Els dies 4, 5 i 6 de setembre, de set de la tarda a les nou del vespre a la Plaça de la Constitució, cantonada carrer dels Ferrers; i el dia 10 de setembre, de vuit del vespre a les onze de la nit aproximadament, a la Plaça de la Vila. Igualment, durant aquests dies, a la parada hi podran trobar també les samarretes per la Diada. Aquells que encara no s’hi hagin inscrit poden fer-ho a la web https://diada.assemblea.cat. Més endavant informarem dels autocars que, com sempre, sortiran des de l’estació d’autobusos de Vilafranca per anar-hi junts.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: