Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona quinzena de juliol es troba per sota de la mitjana d’incendis forestals

El nombre d’incendis forestals de la segona quinzena del mes de juliol a les comarques de Barcelona ha estat per sota de la mitjana dels incendis del període 2008-2017.

També la superfície afectada per aquests incendis està molt per sota de la mitjana en el mateix període. Aquestes dades es desprenen de l’informe realitzat per l’equip del Pla d’informació i vigilància contra els incendis forestals que realitza la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments i les agrupacions de defensa forestals del territori.

En total, durant la segona quinzena del mes de juliol s’han produït 21 incendis de vegetació, 13 dels quals han estat forestals, i han afectat a 2,9 hectàrees.

En aquesta mateixa segona quinzena de juliol, l’equip d’informadors del Pla d’informació i vigilància han realitzat accions informatives directes a 9.544 ciutadans en zones forestals i de lleure. També han detectat 113 punts de risc i han detectat 52 agressions al medi ambient.

Pel que fa al total de temporada del Pla d’informació i vigilància, des del 16 de juny, a les comarques de Barcelona hi ha hagut 61 incendis de vegetació, dels quals  36 han estat forestals, amb 9,9 ha afectades. La mitjana d’aquest mateix període de les campanyes de 2008 a 2017, es de 21 incendis forestals i 235 hectàrees afectades.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: