Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja obliga a suspendre la sortida d’ofici i ha afectat l’actuació dels balls de lluïment

La pluja d’aquest matí ha portat als administradors a prendre la decisió de suspendre la sortida d’ofici i entrada dels balls a la plaça de la Vila.

A més l’ordre de l’actuació de lluïment dels balls s’ha modificat per la pluja després de fer la reunió amb els elements del seguici festiu, els Administradors i el Servei de Cultura, tal i com marca el protocol de pluja.

També s’ha decidit iniciar l’actuació de lluïment dels balls a partir de les 12 del migdia començant per balls i deixant les figures i els balls parlats pel final. S’ha estat treballant per eixugar l’agua que hi havia damunt de l’escenari. D’aquesta manera l’actuació ha començat amb la Banda de Música de Cardona, interpretant els Segadors, i tot seguit han pujat a l’empostissat les Panderetes, que enguany han estat les primeres en actuar.

Desprès han actuat Cercolets, Ball Pla, Figuetaires , Bastoners i Panderos.

Desprès ha estat el torn de les peces de bestiari, amb el Drac, Gegants, Àliga, Nans, Capgrossos i Cotonines. Finalment, i abans de l’actuació dels Falcons i dels castells, ha estat el torn dels balls parlats, amb els Diables, Serrallonga i Ball de les Gitanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: