Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La piscina de Sant Sadurní millorarà a partir d’octubre els accessos i el control dels usuaris

La nova temporada arrencarà amb novetats a la zona esportiva de la capital del cava.

La més destacada serà el canvi en l’accés a la piscina coberta i la sala de musculació, que es farà mitjançant unes targetes magnètiques que permetran als usuaris accedir als diferents espais que tinguin contractats sense haver de passar per recepció. Aquest nou sistema permetrà, entre d’altres avantatges, controlar l’aforament del recinte i estudiar els pics d’afluència per, si s’escau, poder encabir-hi més activitats.

A banda dels accessos també canviarà el format dels cursets, que passaran de ser mensuals a trimestrals. I als cursets infantils se substituirà la tradicional granota de colors per assenyalar els nivells, per casquets amb cadascun dels colors, que permetran diferenciar els diferents grups molt més ràpid.

A més, el pagament de les quotes dels abonaments i les activitats aquàtiques, un reclam històric dels usuaris de la zona esportiva, es podrà fer a partir de l’octubre mitjançant domiciliació bancària.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: