Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La penjada d’estelades a Santa Maria aplega un any més força públic en els dies previs a la FM

Dissabte dia 25 a la mitjanit es feia un any més la penjada d’estelades a la basílica de Santa Maria, que cada cop es va convertint en un dels actes més seguits dels dies previs de la Festa Major.

Organitzat des de la Barraca, és una nit de festa que suma també un punt reivindicatiu. Aleix Rodríguez, membre de la Barraca, recordava que fa 23 anys que l’esquerra independentista organitza aquest acte, però que ja abans grups d’amics penjaven senyeres per Festa Major a la Basílica.
Els organitzadors estaven satisfets de la bona resposta del públic cada cop més nombrós i divers; i la col·laboració de molta gent per tirar endavant aquest acte en que el CDR de Vilafranca va llegir un manifest i que va continuar amb un castell de foc i concerts per acabar la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: