Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Nit del Viticultor de Vallformosa ha reunit prop de 500 viticultors

Aquest dijous passat s’ha celebrat La Nit del Viticultor de Vallformosa, amb prop de 500 persones que han celebrat plegats l’inici de la verema.

Durant l’acte, el president del Consell d’Administració de Vallformosa, Josep Graells, ha explicat la importància que viticultors i elaboradors treballin plegats per tal d’enfortir el sector del cava i fer productes de gran qualitat. Graells també ha destacat que la seva candidatura a la presidència de la DO Cava ha de servir per definir què som, què volem fer i quines polítiques s’han de fer per estructurar el sector.

Entre les principals novetats de la propera verema que està a punt de començar destaca el nou servei d’avisos meteorològics, a través de l’aplicació mòbil del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó, i la recent posta en marxa del Club Sóc Vallformosa,  que ha de servir per enfortir les relacions durant tot l’any i no només durant l’època de la verema.

 

 

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:30
El reportatge
Festival EVA 2019
11:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: