Dissabte, 23 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca ha passat el darrer cap de setmana a la ciutat francesa de Béziers

La Jove de Vilafranca ha passat el darrer cap de setmana a la ciutat francesa de Béziers

Es van fer dues actuacions castelleres en solitari.

La més important estava programada per dissabte a les dues del  migdia, a les Allées Paul Riquet, davant de la comitiva de festes de la ciutat, encapçalada per l’alcalde, que va confessar ser un admirador dels castellers i va donar la benvinguda a la colla. La Jove hi va fer un pilar de 4, un intent desmuntat de torre de 6 en la que l’enxaneta no va travessar i va baixar, un 3 de 6 i un pilar de 4 aixecat per sota. Després, la colla va fer una segona actuació a la tarda, al mateix indret, on hi va descarregar un pilar de 4 de germanor amb els Castellers de Rubí, donat que alguns membres d’aquesta colla van anar a la sortida, seguit d’un 3 de 6, un 4 de 6 i van acabar amb 2 pilars de 4 simultanis i un darrer pilar de 4 que era prova de pilar de 5.

El públic, desconeixedor dels castells, aplaudia gairebé de principi a fi i es va quedar amb ganes de veure’n més. Entre ells, molta gent que havia viscut o que tenia orígens familiars a Catalunya, València o Andalusia i que coneixien els castells per vídeos o televisió. Ja al vespre, la colla va visitar alguns dels actes de la fira. L’endemà diumenge, al matí, es va fer una visita cultural a la ciutat i just després de dinar, es va emprendre la tornada a Vilafranca. La Jove torna a casa contenta d’un cap de setmana de bona activitat social però de la qual n’esperava més a nivell casteller.

Després de dos caps de setmana seguits actuant fora del Principat, la Jove de Vilafranca farà aquesta setmana actuacions a casa. Demà, dimecres, a la Plana de les Torres, es farà un taller de castells i una actuació. El diumenge, a Gelida, s’actuarà a la Plaça de la Vila, a les set de la tarda, amb els locals Vailets de Gelida i els Castellers de Roquetes.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

08:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Santfeliuenc
09:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
09:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: