Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca ha actuat a la Festa Major de Gelida

La Jove de Vilafranca ha actuat a la Festa Major de Gelida

La colla vilafranquina va actuar ahir, diumenge, a Gelida on hi va assolir, amb suficiència, un 3 de 6 que era prova del 3 de 7 en ronda inicial.

Van cotinuar amb un 3 de 6 amb agulla en segona ronda i ja no es va poder fer la tercera ronda perquè els serveis sanitaris van haver de marxar i es va acabar la diada amb la ronda de pilars final. Els vilafranquins hi van fer dos pilars de 4 simultanis.

La colla encara la recta final de cara a Festa Major, on la principal ambició serà recuperar algun castell de 7 pisos bàsic així com el pilar de 5. Per aconseguir-ho, la colla ja porta temps fent feina amb el tronc i canalla però ara cal la màxima assistència de castellers i afeccionats als assajos ja que cal posar-ho tot damunt la pinya i treballar bé aquest encaix amb el tronc.

S’ha programat tres assajos. Els assajos seran dimecres 22 a la plaça de la Verema i divendres 24 i dilluns 27 a la plaça de la Constitució. Els horaris son a dos quarts de vuit la canalla i a dos quarts de deu de la nit tota la colla.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: