Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundación Tony Manero ha protagonitzat un dels millors concerts d’aquesta Festa Major

Desprès de l’actuació dels Catarres la rambla de Sant Francesc va mantenir la presència del nombrós públic que l’omplia, perquè arribava un dels concerts més esperats d’aquest any.

Era el de la Fundación Tony Manero que presentava en concert les cançons del nou disc “Lugares Comunes”.

El públic va gaudir d’allò més de la seva música en directe.

El disc que presentaven en concert suposa un pas mes en l’evolució de la banda, aquest cop cap a territoris propers a l’acid-jazz dels 90. Ball i bellesa es donaven la mà, sense oblidar l’essència ballable de la Fundacion Tony Manero.

La pluja no va impedir que la rambla s’omplís de públic, però sí que va obligar a fer finalitzar una mica abans del previst el concert, que va escurçar la seva durada fins a quarts de quatre de la matinada. Els nou músics en escena van oferir un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona música, feta amb molta anima i funk. Buscant la connexió, buscant l’emoció, buscant Lugares Comunes.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: