Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní comença a escalfar els motors

Aquest cap de setmana Sant Sadurní celebrarà un seguit d’actes previs la seva festa de la Fol·loxera, que se celebrarà els dies 7 i 8 de setembre.

Sant Sadurní viurà, aquest cap de setmana, els actes previs de la Festa de la Fil·loxera que, com cada any, se celebrarà els 7 i 8 de setembre a la Capital del Cava. Amb la voluntat de començar a escalfar els motors, l’Associació Festa de la Fil·loxera ha organitzat tot un conjunt d’activitats sota el lema ‘Fil·loxera solidària’.
La plaça de l’Ajuntament serà la protagonista dels actes que es faran durant la jornada diürna de l’1 de setembre. Les activitats començaran a les 11 del matí amb els ja tradicionals inflables i tallers infantils, que els sadurninencs més petits podran gaudir fins a la 1 del migdia. A les 6 de la tarda, hi haurà l’espectacle infantil ‘Cowboys and Indians’ a càrrec de Kids & Us; i, una hora més tard, l’actuació de La Sidral Brass Band.
A les 9 de la nit, l’activitat es desplaçarà a la plaça de l’Església on tindrà lloc el pa amb tomàquet de la Gàrgola. Un any més, els beneficis d’aquest sopar aniran destinats a Càritas Sant Sadurní. Els tiquets (10 € els adults i 5 € els infants) es poden comprar fins aquest dijous, 30 d’agost, al Cafè de la Plaça i a la Xarcuteria Rovira.
Finalment, diumenge 2 de setembre a les 6 de la tarda tindrà lloc la setzena edició de la Festa de la Fil·loxera dels Avis, que se celebrarà al pati de la Casa dels Avis i a la Residència de Dia de l’antic Hospital, amb l’objectiu que les persones més grans de la vila també puguin gaudir de la Festa. A més d’alguns elements de la fil·loxera, també hi participarà la colla de diables local Se m’n Refum i els timbalers Tabalots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: