Dimarts, 16 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Diputació de Barcelona ha lliurat a Olèrdola el cens d’activitats

La Diputació de Barcelona ha lliurat a Olèrdola el cens d’activitats

L’Ajuntament d’Olèrdola ja disposa del cens d’activitats i establiments, que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona.

Els censos recullen, en una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats, tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha en un municipi. A Olèrdola se n’han censat tres-centes quaranta-quatre activitats amb predomini del sector industrial.

La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades perquè puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, a l’emplaçament, a la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, a la data de la llicència o de la comunicació i a les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.

A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. A més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.

 

 

Enquesta

La tàctica que fa més favor a l'unionisme és la de…

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
02:30
Diades castelleres
El Vendrell - Santa Teresa
03:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: