Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diada de Sant Ramon s’ha allargat finalment mitja hora més

La diada ha acabat a un quart de cinc de la tarda.

La norma de la diada castellera del 31 d’agost assenyala que es farà a l’antiga i que ha d’acabar a les quatre de la tarda, però les circumstàncies del dia d’avui, amb la pluja de primera hora del matí, han portat als administradors a decidir allargar mitja hora més el tancament de la diada.

A tres quarts de quatre ha començat la primera ronda. És l’inici més tardà d’una diada castellera de Sant Ramon per Festa Major. Al ser l’antiga les rondes es fan amb l’actuació de les tres colles alhora. A la primera ronda els Xicots han descarregat la Torre de 7, la Jove el 4 de 6 i els Castellers de Vilafranca han descarregat la Torre de 8 amb folre.

A la segona ronda els Xicots han portat a plaça el 5 de 7, els Castellers de Vilafranca el 4 de 8 i la Jove el 3 de 6.

I la tercera ronda s’ha resolt amb 4 de 7 amb l’agulla per part dels Xicots, el 3 de 8 dels Castellers de Vilafranca. La Jove ha fet un pilar de 4 aixecat per sota a la tercera ronda. La diada ha finalitzat a un quart de cinc de la tarda amb els pilars de comiat. No obstant 2 dels pilars dels Verds, en homenatge als veterans de la colla, han caigut sense poder quedar descarregats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: