Dijous, 2 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Carolina Martorell fa 100 anys i rep la visita de representants de l’Ajuntament

És de Vilafranca, va ser sastressa i té molts records bonics del seu ofici

El regidor de la Gent Gran, Raimon Gusi, acompanyat de membres de la Comissió pel Benestar de la Gent Gran, va visitar divendres la Carolina Martorell a casa seva amb motiu de la celebració del seu centenari. La Carolina Martorell va ser sastressa i té molts records bonics del seu ofici, com per exemple la quantitat de vestits de comunió que va fer.

A banda dels records professionals, aquesta àvia centenària destacava que el seu naixement es va produir quan acabava la Primera Guerra Mundial. La Carolina Martorell va néixer a Vilafranca, és mare d’un fill, té dues netes i quatre besnéts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: