Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Igual i Peñarroja s’encarregaran de la pirotècnia de la festa major de Vilafranca 2018

Les dues pirotècnies centenàries Igual i Peñarroja seran les encarregades de tota la pirotècnia de la Festa Major de Vilafranca.

La Festa Major d’enguany comptarà amb dos pirotècnies de prestigi i amb més de cent anys d’experiència cadascuna per al disseny i execució de tots els espectacles pirotècnics.
La Pirotècnia Igual, amb seu a Canyelles, farà la Tronada del dia 29, el castell de foc d’entrada a casa l’administradora del dia 31 i el castell de foc de cloenda del dia 2. Igual també subministrarà tota la pirotècnia de carrer al Drac i als Diables.

D’altra banda, el castell de focs del dia 29 i l’Entrada de Sant Fèlix, els farà la Pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixò, al País Valencià.

Aquest encàrrec s’ha gestionat mitjançant la celebració d’un concurs públic de licitació de tots els espectacles pirotècnics de la Festa Major. La realització d’aquest concurs públic ve donada per canvis en la legislació.

El passat mes de juny es va publicar aquest concurs públic al qual s’hi van presentar set empreses pirotècniques. El concurs estava dividit per diversos lots i els guanyadors van ser la Pirotècnia Igual i la Pirotècnia Peñarroja. A l’avaluació tècnica van participar-hi membres del Ball de Diables i del Drac de Vilafranca, experts pirotècnics catalans i l’Administració de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: