Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha finalitzat el cicle de Ballades d’Estiu al Tívoli

Enguany també ha patit els efectes de l’onada de calor.

Els divendres passat, 10 d’agost, finalitzaven el clàssiques ballades de sardanes dels divendres d’estiu al vespre al Parc del Tívoli de Vilafranca. Un cicle que va començar el 13 de juliol.

Es tracta d’una activitat amb més de vint anys d’història, que van inicia des de la desparageuda Associació Sardanista Tívoli i que ha mantingut en el temps l’hereva d’aquella entitat, Vilafranca Sardanista.

El cicle s’ha desenvolupat amb força participació de balladors cada divendres a la nit, de deu a quarts de dotze. En aquesta ocasió ha viscut dues sessions sota els efectes de l’onada de calor.

Cada divendres ha estat protagonitzat per una cobla diferent i tancava el cicle una de les de més prestigi, la Cobla Ciutat de Girona.

Vilafranca Sardanista s’acosta al final del seu curs d’activitats. A més de cicle d’estiu organitzen una ballada cada mes a Vilafranca.

També celebren l’Aplec anual l’últim cap de setmana del mes de maig, i fan ballades especials per les diades de sant Jordi i de l’11 de setembre.

Divendres passat, amb la Cobla Ciutat de Girona deien adéu a cicle de ballades d’estiu.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: