Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots han completat una diada Pre-Festa Major de l’Arboç amb castells de set i mig

Els Xicots tenen el punt de mira pensant en el 29 d’agost i les diades que els queden fins aquella data estan plantejades amb aquest objectiu.

Per això a l’Arboç, aquest diumenge, havien previst portar-hi castells de vuit per anar-los rodant. Però van tenir algunes baixes de tronc que van condicionar la seva actuació.

Volien obrir plaça amb el 4 de 8, però van haver de desmuntar el castell que ja tenien l’aixecador col·locat. Aquest entrebanc els va fer replantejar tota la diada, de manera que van rebaixar pretensions i van optar per castells de set.

A la primera ronda van descarregar el 5 de 7. En segona ronda el 4 de 7 i per acabar a la tercera ronda van fer el 4 de 7 amb l’agulla, castells que els van permetre rodar canalla.

A la mateixa plaça els Minyons de Terrassa van fer la tripleta amb el 3 de 8, la torre de 8 i el 4 de 8.

La diada Pre-Festa Major de l’Arboç es va instaurar fa tres anys i l’any passat es va haver de suspendre per els atemptats terroristes.

Per la tarda els de la camisa vermella es desplaçaven a Castellbisbal per actuar dins els actes de la Festa Major. També van fer castells de set, amb el 4 de 7, el 3 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: