Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots encaren un cap de setmana clau per preparar la Festa Major de Vilafranca

El treball d’assaig i les dues actuacions previstes determinaran els castells que aniran a plaça a la diada del 29 d’agost.

En aquest “camí” cap al 29 d’agost, els vermells tenen l’oportunitat de consolidar l’estructura dels troncs i els peus dels seus castells, amb l’assaig d’aquest divendres, i amb les dues últimes actuacions abans de la festa grossa vilafranquina. Demà a la tarda celebraran, a les sis a la plaça de Milà i Fontanals, la diada prèvia de Festa Major, amb la colla fillola dels Bous de la Bisbal. Aquesta diada instaurada els darrers anys, pren el caràcter d’assaig final i permet incrementar la confiança de la colla en els castells de Festa Major. D’altra banda, diumenge a la tarda els Xicots podran acabar de polir la feina a l’actuació de la festa major de Sitges, a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l’Ajuntament.

L’ambient festamajorenc a Cal Noi-Noi començarà ja avui, amb la tradicional festa de l’aniversari del local. A la tarda, a partir de les cinc els infants seran els protagonistes i es podran divertir i refrescar amb inflables aquàtics a la plaça de Milà i Fontanals. Tot seguit, a les vuit , tindrà lloc l’assaig setmanal de canalla, mentre que a les deu s’iniciarà l’assaig general, que en aquesta ocasió es realitzarà a l’aire lliure, a la plaça. A mitjanit hi haurà música per ballar amb Disco Làser Show Sonanta.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: