Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Músics per la Llibertat davant de Santa Maria durant els dies de Festa Major

Fa gairebé 300 dies que els Músics per la Llibertat van començar a tocar a la plaça de la vila en suport dels presos polítics.

Cada dia es concentren per interpretar el Cant dels Ocells, l’Estaca de Lluís Llach i els Segadors. Ni els dies de Festa Major s’atura aquesta reivindicació.

Cada dia es col·loquen a la plaça de la Vila a 2/4 de 10 de la nit, excepte els dimecres que es desplacen a diferents barris per fer arribar la seva música a la gent que no es pot desplaçar fins al centre. Els caps de setmana i festius ho fan davant de l’ajuntament a les 8 del vespre. Juntament amb els administradors, el CDR i l’Assamblea van decidir que l’entrada de la Basílica de Santa Maria era el lloc idoni per fer aquesta actuació durant els dies de Festa Major. Aquest dimarts era el primer dia a la nova ubicació.

L’acte començava a les 7 de la tarda i consistia en la interpretació de les 3 peces tradicionals: el Cant dels Ocells, l’Estaca i el Cant dels Segadors.

Totes les concentracions dels Músics per la Llibertat des d’aquest dimarts fins el proper dia 2 de setembre seran a les escales de Santa Maria a les 7 de la tarda.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: