Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els músics del Penedès van actuar davant la presó de Lledoners

Els músics del Penedès van estar acompanyats per un miler de persones en l’actuació davant la presó de Lledoners.

Prop d’un miler de persones es van concentrar aquest diumenge al vespre a les portes de la presó de Lledoners per reclamar la llibertat dels presos polítics.

De Vilafranca van sortir 3 autocars, i es calcula que en total s’hi van desplaçar unes 200 persones comptant cotxes i tot, perquè alguns anaven en vehicle particular. La iniciativa va ser de la ANC de Vilafranca i de Músics per la Llibertat sota el lema “Vilafranca x la llibertat dels presos polítics”.

Com sempre, es van cantar el Cant dels Ocells , l’estaca i els segadors. i els Verds van fer diversos pilars. Van acompanyar als músics per la llibertat, els Castellers de Vilafranca a més de cantaires del Centre Excursionista del Penedès, de Lavern, de Llorenç del Penedès i del Coro.

El missatge va arribar als polítics ja que el conseller Quim Forn i Jordi Sànchez van agraïr la iniciativa a Twitter.

Forn va fer una piulada abans que comencés el concert explicant que esperava “amb emoció escoltar el #CantDelsOcells que els músics de Vilafranca ens portaran aquest vespre des de l’altre costat dels murs de la presó de Lledoners, i que sé que cada dia interpreten per donar-nos suport”.

A la presó de Lledoners hi són tots els presos polítics catalans a excepció de Dolors Bassa, que està a Puig de les Basses i Carme Forcadell, a Catllar.

Des de l’ANC de Vilafranca ara estan organitzant una nova sortida pel dimarts 14 d’agost a El Catllar on hi ha Carme Forcadell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: